Fyra årstider med ytterkläder från ISBJÖRN of Sweden

Vi är stolta över att vi var först i Sverige med vårt klädkoncept. Torpets och Kronans Äventyrsförskolor är också glada över att nu ha ett samarbete med ISBJÖRN of Sweden. Det är dem som har äran att se till att våra barn håller sig varma och torra om dagarna. Båda förskolorna kommer att hålla med kläder efter väder till alla våra barn.


Varför håller vi med utekläder?
Det slits en hel del på kläderna och vi kommer att tillbringa mycket tid ute i naturen, därför vill vi erbjuda detta till barnen och till er föräldrar. Det är kostnadsfritt och självklart frivilligt. En annan orsak är att som förälder kan det vara svårt att sia om de väderomväxlingar som kan ske under dagarna och det blir enklare att slippa planera på morgonen innan man kommer till förskolan. Det händer ju självklart också att de blir blöta av någon anledning och då handhåller vi extra ytterkläder till barnen. Detta är unik i sitt slag och vi är glada att kunna erbjuda er kvalitetskläder från ISBJÖRN of Sweden.

Vi erbjuder kläder för barn så att de kan just vara barn, och vi vill ge dem möjlighet att leka fritt utan att ha plaggen begränsar dem. Vårt och ISBJÖRN of Swedens mål är att plaggen ska sitta bekvämt, hålla barnen torra i perfekt temperatur, oberoende av väderförhållanden och aktivitet.

Torpets och Kronans Äventyrsförskolor arbetar mycket med natur- och miljö, därför är det extra roligt att ha ett samarbete med ISBJÖRN of Sweden som producera sina kläder i miljövänligare material och genom miljövänligare tillverkning.

ISBJÖRN of Swedens vinteroverall Penguin har utsetts som testvinnare i kategorin ”Bästa premiumoverall” i Bäst-i-tests stora vinteroveralltest för barn 2018. Det är femte gången i ordningen som ISBJÖRN erhåller denna utnämning. Motiveringen lyder: ”Varm, vindtålig och slitstark vinteroverall som effektivt håller snö och slask ute”. Overallerna i testet är bedömda efter prestanda, funktionalitet,tålighet och design i förhållande till pris.

 

Gå gärna in på Isbjörn of Swedens hemsida och läs mer. www.isbjornofsweden.com

Facebook_hemsida