Vi söker vikarier!

Om förskolan
Torpets förskola är en liten fristående förskola i Antnäs som ligger ca 2 mil från Luleå. Vår förskola ligger nära skola, sporthall samt lek och idrottsplats. Skog och natur har vi runt hörnet där vi vistas mycket. I dagsläget har vi ca 24 barn mellan 1-5 år inskrivna hos oss.Vi arbetar Reggio Emilia inspirerat med uteäventyrspedagogik.

Arbetsuppgifter
Ditt uppdrag är att med kort varsel rycka in som vikarie när någon i den ordinarie personalen är frånvarande. Du arbetar på vår förskola med barn i ålder 1-5 år. Att arbeta som timvikarie kräver hög anpassningsförmåga för att snabbt sätta sig in i nya miljöer och där kunna bidra till en fungerande verksamhet. Som timavlönad vikarie är det viktigt att du har ett positivt och professionellt bemötande mot barn, föräldrar och andra aktörer. Arbetet bygger på barns delaktighet, inflytande och allas lika värde.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad barnskötare eller har annan motsvarande relevant erfarenhet. Du skall ha god insikt om förskolans verksamhet. Du tycker det är roligt och utvecklande att arbeta med barn och brinner för att få vara en viktig del i deras utveckling. Ditt arbete genomsyras av ansvarstagande och engagemang och du är en förebild för barnen. Du ser möjligheter istället för hinder samt har god förmåga att skapa goda relationer med barn, vårdnadshavare och till dina kollegor. Vi ser gärna att du är nyfiken och vill utvecklas i ditt arbete.

För att vara förberedd och komma hit och provjobba så ber vi dig redan nu beställa ett utdrag från polisens belastningsregister.

Vi ser fram emot att få din ansökan och få med dig i vår verksamhet där arbetsglädje är en stor drivkraft!

Ansökan skickas via e-post till:
beatrice@torpetsforskola.se