Fyra årstider med ytterkläder från Gneis

Alla sökande, barn och föräldrar kommer att i god tid innan ni börjar hos oss få erbjudandet om Gneis kläder.

IMG_5852Vi är stolta över att vi var först i Sverige med vårt klädkoncept och att det sprids till andra förskolor i landet. Torpets förskola är också glada över att ha ett samarbete med Gneis kläder i Luleå. Det är Gneis som har äran att se till att våra barn håller sig varma och torra om dagarna. Vi på Torpets förskola kommer att hålla med kläder efter väder för alla föräldrar som är intresserade. Det vill säga allväder set, vinteroverall, galonbyxa och mössa. Med andra ord det mesta som behövs för vår utevistelse.

Varför håller Tortpets förskola med utekläder?
Det slits en hel del på kläderna och vi kommer att tillbringa mycket tid ute i naturen, därför vill vi erbjuda detta till barnen och till er föräldrar. Det är kostnadsfritt och självklart frivilligt. En annan orsak är att som förälder kan det vara svårt att sia om de väderomväxlingar som kan ske under dagarna och det blir enklare att slippa planera på morgonen innan man kommer till förskolan. Det händer ju självklart också att de blir blöta av någon anledning och då handhåller vi extra ytterkläder till barnen. Detta är unik i sitt slag och vi är glada att kunna erbjuda er kvalitetskläder från Gneis.

Vinterkläder
Gå gärna in på Gneis hemsida och läs mer. www.gneis.se
Sedan är vi glada över att inhandla mössor av företaget Byamössan. www.byamossan.se

Facebook_hemsida