Föräldrasamverkan

Vi vill att ni och era barn ska känna er välkomna till oss på Torpets Äventyrsförskola. Om ni som föräldrar känner att ni vill komma och vara med era barn någon timme eller en hel dag så ska ni känna att ni är alltid är välkomna till oss.

Torpets förskola kommer att tillhandahålla kaffe och te varje morgon till alla föräldrar. De som har tid och lust kan sätta sig ner och ta en kopp eller ta med er när ni åker.

Vi pedagoger på Torpets förskola vill ha en öppen och rak kommunikation. Om ni t.ex. behöver göra något ärende efter arbetet så löser vi det inom rimliga gränser. Har ni föräldrar några förslag så tar vi hjärtligt emot det.

Föräldramöte och utvecklingssamtal kommer vi att ha 1-2 ggr per år, (eller efter era önskemål om fler möten).